The Secret Combination

       
 

Bekijk de achtergrondfoto

 

Op 29 september 2008 verschijnt het vierde album van The Secret Combination: Live at Paradiso. Een CD met DVD van een optreden
uit 2007.

 

The Secret Combination bestaat uit een zestal muzikanten die hun sporen op muzikaal gebied al lang en breed hebben verdiend. De basis wordt gevormd door Jeff Mitchell (zang) en toetsenist Robin van Vliet (Slagerij van Kampen). De ritmesectie wordt gevormd door Chip Visser (bas) en Toni Peroni (drums). De laatste speelde tevens enkele jaren bij Het Goede Doel. Gitarist René van Barneveld (Urban Dance Squad) en pedalsteelgitarist Johan 'JJ' Jansen (Cash on Delivery) maken de band compleet. Wilmer Wolf verliet in 2007 de band. Incidenteel wordt de band bijgestaan door Edu Hackenitz (gitaar). De bandnaam is gewijzigd in The Combination.

 

The Secret Combination is ontstaan tijdens opname sessies van singer/songwriter Jeff Mitchell in de nazomer van 2000. Het zevental wist 15 songs op spontane doch ambachtelijke wijze vast te leggen. Een deel van de songs werd live en in één "take" opgenomen, geheel in de traditie van bijvoorbeeld Nashville, Motown & Sun records. In april 2001 verscheen bij Dureco het zeer goed ontvangen debuutalbum: Introducing... The Secret Combination.

Lees verder